064/65-94-949

O nama

Home » O nama

Nakon dugogodišnjeg uspešnog rada i iskustva sa klijentima, našim individualnim i prilagođenim programima ishrane, uspeli smo da postignemo izvanredne rezultate o čemu najbolje svedoče iskustva naših pacijenata.

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo, da su naše znanje i iskustvo, koje smo želeli da podelimo sa vama, prepoznati i od strane stručnih organa obrazovanja Republike Srbije što nam je dalo dodatnu motivaciju da oformimo, akreditujemo i sertifikujemo školu sa ciljem pružanja znanja i veština iz oblasti savetovanja u ishrani.

Škola ishrane Ane Petrović će Vam omogućiti da nakon tromesečnog programa i polaganja završnog ispita primenite stečena znanja u cilju planiranja, organizacije i kontrole ishrane korisnika. 

Škola ishrane Ane Petrović će Vam omogućiti da se usavršite u sledećim oblastima :

  • Uticaj hrane na zdravlje i ljudski organizam ukupno i po sistemima
  • Osnove ishrane i hrane
  • Osnove hemije i sastava hrane, njenom metabolizmu i ulozi u organizmu, njenom uticaju na zdravlje
  • Kako najbolje tumačiti i prepoznati istinu u marketinškim i ukupnim informacijama o ishrani i zdravlju
  • Veštine potrebne za efikasno procenjivanje, osmišljavanje i primenu strategija ishrane i nutricionističke terapije na osnovnom nivou
  • Praktične veštine u komunikaciji sa klijentima, kako indiviualno pristupati klijentima, kako pruziti podršku, ispratiti i pomoći klijentu u toku procesa planske ishrane

Ovaj program će Vam pomoći da razvijete kritički način razmišljanja. Naučićete kako razlikovati dezinformacije o hrani, naučne činjenice, savete i preporuke merodavnih ustanova i organizacija.  

Program je posebno koristan za zdravstvene radnike koji žele da unaprede svoje znanje i veštine o ishrani, ljudima koji rade u prehrambenoj industriji kao i onima koji rade u industriji sa ne-prehrambenom pozadinom (kao što su prehrambena tehnologija, pravnici, marketing, HR i PR zaposleni ).

Zdravstveni radnici će imati koristi tako što će steći čvrstu bazu znanja iz ishrane koja će biti korisna u njihovoj interakciji sa pacijentima i klijentima.

Iskoristite priliku i otkrijte svet tajni pravilne ishrane prema patentiranim metodama Ane Petrović,koje su se pokazale uspešnim u našem dosadašnjem radu.

Diploma “Savetnik ishrane” omogućava Vam da samostalno ili u timu obavljate poslove u ovoj oblasti.

Više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 0646594949  i mail-a anapetrovicskola@gmail.com