064/65-94-949

Dr sci med Ana Zečević

Home » Testimonial » Dr sci med Ana Zečević

Dr sci med Ana Zečević, doktor medicine, specijalizaciju završila u Grčkoj.

 

Nakon petogodišnjeg rada u kliničkoj praksi, odlučuje da se oproba u različitim sferama farmaceutske industrije kao i u vođenju privatnih zdravstvenih ustanova – izvršni direktor Specijalne bolnice Affidea u Beogradu. Radi kao produkt menadžer za antibiotike, menadžer marketinga i prodaje  za Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku u velikim globalnim farmaceutskim liderima: GE, Baxter, Bayer…

 

Značajno iskustvo iz oblasti menadžmenta, komunikacijskih,, prodajnih, organizacionih i veština upravljanja kadrovima i planiranja stiče u 18 godina dugoj karijeri kako radom u domaćim i stranim farmaceutskim kompanijama, tako i pohađanjem najeminentnijih škola, kongresa i  interaktivnih radionica iz oblasti menadžmenta u zdravstvu.

Organizator je tri velika regionalna MasterClassa iz oblasti interventne radiologije i kardiologije; jedan je od osnivača škole interventne kardiologije u rešavanju hroničnih totalnih okluzija koronarnih arterija. Prevodi dve knjige o magnetnoj rezonanci, publikuje i uvrštava ih u zvanične udžbenike za specijalizante radiologije Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu – za ovaj poduhvat dobija globalnu godišnju nagradu kompanije Bayer – “ Customer Satisfaction Award“.

 

Poslednjih godina obučava se i radi procedure iz oblasti laserske I estetske medicine.