064/65-94-949

Mr ph Ana Petrović

Home » Testimonial » Mr ph Ana Petrović

Spec Pharm Ana Petrović – specijalista farmakoterapije u farmaceutskoj praksi na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu; strukovni nutricionista – dijetetičar. U svojoj višegodišnjoj praksi, od osnivanja “Nutricionističkog studija Ana Petrović” –  2010. godine, intenzivno se bavi razvojem i usavršavanjem kao i uspešnom implentacijom “personalizovanih dijeta” kod više od 60,000 klijenata.

 

U direktnom radu sa pacijentima i interaktivnom načinu rada sa uspehom dolazi do željenih rezultata u smislu idealne težine klijenata ne ugrožavajući njihovo zdravlje  i prirodnu ravnotežu organizma, radeći istovremeno na svim psihičkim, organskim i socijalnim okolnostima svakog pojedinca.

 

Jedinstven pristup u izradi individualnih jelovnike za sve uzraste, redukcionih i medicinskih dijeta (insulinska rezistencija, hipertenzija, psorijaza, gastritis, anemija, hašimoto, helikoibakterija, kandida, kod dijabetesa, hiperholesterolemije, artritisa i dr.), izradjuje i jelovnike za one koji nemaju nikakav problem već isključivo žele da se zdravo hrane. Pruža edukaciju i savete o zdravim navikama vođena motivom: “Ključ zdravlja i uspeha je u Vama, a mi smo tu da Vam pomognemo da dodjete do željenog cilja”.

 

Učesnica je velikog broja seminara i kongresa iz oblasti farmacije i nutricionizma, čest gost na javnim manifestacijma i televizijskim emisijama, članica Prvog kluba žena, poslanica Nacionalne konferencije ženske parlamentarne mreže.